Sesongen 2014 har Tornado Måløy Fotballklubb 230 aktive spillere, samt 60 aktive trenere og oppmenn. Ytterligere cirka 20 personer innehar forskjellige verv i TMFK. Totalt engasjerer TMFK altså over 300 personer.

TMFK er en klubb som baserer seg på 100% frivillighet og dugnad.

Ved å bli støttemedlem i TMFK vil en bidra til opprettholde den store aktiviteten i klubben vår og arbeidet med å videreutvikle oss både sportslig og administrativt.

Tornado Måløy FK ønsker å være klubben for alle, og ønsker å gi alle unge i Vågsøy muligheter til å være aktive og utvikle sitt talent på hjemmebane. Vi ønsker å gjøre dette i samarbeid med våre dyktigere trenere og oppmenn, og i tillegg til mange dyktige og engasjerte foreldre/trenere som sørger for at alle trives i klubben.

Vi håper med dette at du ønsker å støtte klubben ved å bli støttemedlem. Dette gjøres ved å betale kr. 175 til klubbens konto 3790.13.68458, merket med e-postadresse.

TMFK håper på din støtte!